Bloemsierkunst

Bij Bloemsierkunst Ad Hosman kunt u terecht voor alles op gebied van bloemen en planten. Wij staan voor kwaliteit, stijl, persoonlijke aandacht en perfecte service. Wanneer u rondkijkt op onze website zult u opmerken dat wij een schitterend assortiment hanteren. Deze bestaat onder andere uit rozen uit Ecuador, tulpen uit Frankrijk en de mooiste orchideesoorten. Daarnaast staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat onze bloemen dagelijks met zorg uitgezocht worden op de bloemenveiling.

Interieur en decoratie

Om uw huis compleet te maken kunt u bij Ad Hosman terecht voor verschillende accessoires voor uw huis. Zo heeft u de keuze uit verschillende vazen en potten, antiek en diverse andere producten van gerenommeerde ateliers. Op deze wijze vindt u bij ons elk gewenst interieur. Indien u zelf vragen heeft of inspiratieloos bent, vraag dan gerust om advies aan een van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en samen met u een passende oplossing verzinnen. Hetzelfde geldt overigens ook voor uw exterieur. Hiervoor kunt u bij ons ook een advies op maat verwachten.

Zakelijk

Wij verzorgen onze bloemsierkunst ook aan bedrijven in Utrecht en omstreken. Indien u hier ook interesse in heeft, kunt u gerust navraag doen naar de mogelijkheden. U heeft bij ons dan ook veel keuze als het gaat om bedrijfsarrangementen. Wij leveren wekelijks een mooi boeket of bloemstuk aan deze bedrijven. Indien gewenst verzorgen wij tevens bijpassend glas- of aardewerk. We hopen ook uw bedrijf te mogen verwelkomen.

Contact

Wanneer u onze winkel wenst te bezoeken zijn wij te vinden op de Nachtegaalstraat 71 in Utrecht. Voor telefonisch contact zijn wij te bereiken op 030 231 15 54, voor mailcontact geldt het adres info@adhosman.nl.

12047049_873677309380195_6512390383092838964_n