Boeket bestellen

Eenvoudig en online een boeket bestellen. Bij Bloemsierkunst Ad Hosman is dit mogelijk. Wij hebben namelijk een grote collectie aan mooie vazen en potten, accessoires, antiek en diverse andere producten van gerenommeerde ateliers om elk gewenst interieur en exterieur voor u te creƫren.

Daarnaast leveren wij ook onze bloemen en planten aan bedrijven in de gehele regio Utrecht. Wij komen de bloemen dagelijks brengen zodat het kantoor keer op keer weer fris en mooi is. Volgens ons draagt het hebben van iets groens op het kantoor bij aan de productiviteit van alle medewerkers. Het is namelijk geen geheim dat men vrolijk wordt van bloemen. Bij Ad Hosman staat kwaliteit en stijl hoog in het vaandel. Graag bespreken wij de mogelijkheden met u door. Om een kleine greep uit ons assortiment te tonen:

  • Rozen uit Ecuador
  • Tulpen uit Frankrijk
  • Verschillende orchideeĆ«nsoorten

Interieur en decoratie

Om uw huis compleet te maken kunt u bij Ad Hosman terecht voor verschillende accessoires voor in huis. Zo heeft u de keuze uit verschillende vazen en potten, antiek en diverse andere producten van gerenommeerde ateliers. Op deze wijze vindt u bij ons elk gewenst interieur. Indien u zelf vragen heeft of inspiratieloos bent, vraag dan gerust om advies aan een van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en samen met u een boeket bestellen. Hetzelfde geldt overigens ook voor uw exterieur. Hiervoor kunt u bij ons ook een advies op maat verwachten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom dan niet op contact op te nemen. Dit kan zowel telefonisch via 030 231 15 54 of via e mail info@adhosman.nl.

Boeket bestellen